Om maling af døre

Sprøjtemaling af døre

 

Hæng op

 

Når vi maler døre hænger vi dem op på vogne, så vi kan male begge sider samtidig. Vi montere et beslag i top og bund, så dørbladet kan dreje rundt under behandlingen.

 

 

Nye døre

 

Hvis man er så heldig at have en dør af nyere dato, hvor man kan købe en ny standarddør, som passer i karmen, kan det ofte betale sig at udskifte dørene. I stedet for at købe en ny maskinlakeret dør, får man en væsentlig bedre overflade ved at købe en ubehandlet dør og så få den lakeret hos os. Dørfabrikkerne lægger ca. 30µm maling direkte på den masonitplade døren er lavet af, derefter pålimes hvide plastkanter, da lakeringsmaskinen ikke kan lakere kanter. Hvis man køber en ubehandlet dør (ubehandlet masonit med hvide plastkanter), kan vi give døren en væsentlig flottere og mere holdbar lakering med en lagtykkelse på ca. 120 – 150 µm maling.

Gamle fyldningsdøre

 

Har du rigtig gamle håndmalede fyldningsdøre anbefaler vi at de bliver håndmalede igen. Find en håndværker her: http://www.bygningsbevaring.dk/default.asp?pid=213

 

Dårlig holdbarhed

 

Vi har erfaring for, at den syrehærdende lakfarve vi sprøjter med, tørrer så hårdt op at den hurtigt revner over konstruktionssamlinger på fyldningsdøre af fyrretræ.