Indtast oplysninger om navn mm.

Vælg om tilbuddet skal stiles til dig privat, en offentlig institution eller et firma.
Du kan vælge at skrive dit fornavn. Første bogstav skal være Versal (stort)
Du skal skrive dit efternavn. Første bogstav skal være Versal (stort)
Hvis tilbuddet stiles til et firma, så skriv firma navnet her.
Hvis tilbuddet stiles til en offentlig institution, så skriv institutionens navn her.
Gade- vejnavn og nummer mm. (Skrives sådan: Syntaksgade 17B, 1.th.)
Stednavn
Postnummer
Postnummer bynavn
Hvis adressen IKKE er i Danmark.
Her skriver du det telefonnummer du kan kontaktes på hvis vi har spørgsmål.
Du skal udfylde email, da vi sender tilbuddet hertil.
EAN nummer til elektronisk fakturering.
Identifikation af EAN nr. bruger. Person reference o.l.
Firma CVR Nummer.
Data der indtastes i formularer på www.luxlak.dk slettes efter 30 dage. Data i tilbud, ordre og fakturerede sager, ligger på lokal server hos LUXLAK. Kun medarbejdere med password har adgang. Data opbevares i 10 år, herefter slettes navn, tlf.nr. og mailadresse. Kundenummer og evt. postadresse bibeholdes, således at vi vedligeholder historik på postadresse, uanset hvem der bor der. Data videregives ikke til tredjemand, og anvendes ikke til markedsføring. Personer og virksomheder der modtager et tilbud eller ordre tildeles et kundenummer. Person data der relaterer sig til et kundenummer sendes eller slettes efter henvendelse fra kunden.

Farver og Lakker

Indtast oplysninger om den farve du ønsker :

Vælg den farve du gerne vil have emnerne malet med. Hvis du vælger "Aftales senere" får du et tilbud der IKKE tager højde for Farver med dårlig dækkraft, og selve farvens endelige literpris
Vælg den farve du gerne vil have emnerne malet med. RAL farvekort kan lånes hos nærmeste farvehandel.
Vælg den farve du gerne vil have emnerne malet med. NCS farvekort kan lånes hos nærmeste farvehandel.
Den "gamle" tokomponente syrehærdende maling er billigere end den ny vandbasserede. Den syrehærdende kan tåle rengøring med alle organiske opløsningsmidler, det kan den vandbasserede ikke.
Vælg den farve du gerne vil have reolerne malet med.
Vælg den farve du gerne vil have reolerne malet med.
Vælg den farve du gerne vil have emnerne malet med. (Fritz Hansens standard farver til AJ stole. Vores farve svarer til, men er ikke den originale maling.)
Vælg den farve du gerne vil have emnerne malet med.
Vælg den glans du gerne vil have malet med. Er du i tvivl så vælg den øverste standard, eller se mere i menuen "Farver" "Se glans". Jo højere værdi jo mere blank.
Montana standardglans for valgt farve.
Montana standardglans for valgt farve.
Montana standardglans for valgt farve.
Montana standardglans for valgt farve.
Vælg den glans du gerne vil have malet med. Følg linket herunder, hvis du vil se billeder af vores forskellige glansgrader.
Vælg den glans du gerne vil have malet med. Følg linket herunder, hvis du vil se billeder af vores forskellige glansgrader.

Indtast oplysninger om dørene

Indtast data for samme størrelse døre, og klik derefter på den grønne knap "Ny", og indtast derefter data for næste størrelse.

Indtast oplysninger om dørenes tilstand :

Vælg det der beskriver overfladen, før vi maler, på dine døre bedst. Du kan tilføje tekst i feltet beskriv længere nede i formularen.
Der er forskel i tidsforbruget alt efter hvor flot/slidt den gamle overfladebehandling er.
Hvis der er struktur i træet fuldspartler vi strukturen, så overfladen bliver helt glat, eller vi lader være med at fuldspartle, så strukturen i træet er synlig i det færdige resultat. Hvis dine døre er glatte i forvejen, kan vi selvfølgelig ikke lave dem med synlig struktur. Det er altså ikke åretegningen du kan se igennem malingen, men strukturen i træets overflade.
Se forklaring på forskellen i menuen: Tilbud - Døre - Konkurrence pris
Vælg om du selv, eller vi skal rense/vaske dørene før maling. En almindelig afvaskning med sulfovand er godt nok. Sørg for at det sorte "håndfedt" der sidder på kanten ved dørhåndtaget er væk.
Maximum upload size: 33.55MB
Det er altid godt at vedhæfte et billede, så er vi ikke i tvivl når vi skal skrive tilbuddet.

Indtast oplysninger om andre ydelser i forbindelse med malerarbejde på døre :

De gamle brunerede hamborghængsler anbefaler vi at du lader sidde på døren, så maler vi dem med. Skriv antallet at hængsler her. Der er som regel to hængsler pr. dør.
Hvis du afmonterer hamborghængslerne på døren, og ønsker at vi skal male dem, så skriv antallet her. (hængseldel uden stabeltap)
Vi anbefaler at hamborghængslet på karmen males sammen med karmen, men hvis du afmonterer dem og ønaker at vi skal male dem, så skriv antallet her. (hængseldel med stabeltap)
Mange nyere typehusdøre er monteret med hængsel med løs tap. (er som regel lys grå eller "guld" farvede). Hængslet er "klikket" på døren.
Låsen sidder inde i døren ved dørhåndtaget. Hvis du ikke afmonterer den, afdækker vi låsetappen, og maler låseblikket med sammen med døren. Skriv antallet af låse her.
Hvis du afmonterer låsen, men ønsker den malet, så skriv antallet her.
Dørgeb og låseblik skal afmonteres før døren males. Hvis du ønsker vi skal gøre det , så skriv antallet her.
Hvis hængslerne ikke skal males, så skal de afmonteres. hvis du ønsker vi skal gøre det, så skriv antallet her.
Hvis låsen ikke skal males, så skal den afmonteres. Hvis du ønsker vi skal gøre det, så skriv antallet her.
På nogle døre sidder der en gummiliste i falsen. Den skal afmonteres før vi maler. Hvis du ønsker vi skal gøre det, så skriv antallet af døre med gummiliste her.
Vi anbefaler at ruder afmonteres før vi maler, da vi så kan male falsen under glasset. Hvis ruder ikke er afmonteret, skal de afdækkes. Skriv antallet af ruder der skal afdækkes her. Hvis der er sprosser, tælles hvert enkelt rudefelt.
Sidder der et spejl på en dørside, anbefaler vi at det afmonteres før vi maler. Hvis det ikke kan det skal det afdækkes. Skriv antallet af spejle her.
Hvis du kun ønsker de ene side af en dør malet, så skriv antallet af døre her. HUSK at give tydelig information ved indleveringen om hvilke dørsider der skal afdækkes.
Er der skruehuller i døren du ønsker lukket (spartlet), så skriv antallet her. Vi går ud fra som standard at alle skruehuller skal bruges igen. Sæt et stykke malertape over alle de huller der skal lukkes.
Har du en almindelig parcelhusdør hvor der er slået et hul i, fjerner vi hullet med spartelmasse mm. Det kan også være træfinéren der er kraftigt beskadiget, så den "går af". Skriv antallet af skader her.
Vi skruer et beslag i top og bund på dørene, så de kan dreje rundt når vi maler dem på begge sider i en arbejdsgang. Hvis træet i dørbunden ikke kan "bære" beslaget, sætter vi et nyt stykke træ i. Skriv antallet af dørbunde her.

Indtast oplysninger om kørsel - transport

LUXLAK har til huse i Lynge Nordsjælland. Budkørsel længere end 50 km. er MEGET dyrt.
Transporten arrangeres af dig, vi anbefaler 3x34 hvis du ikke selv kan transporterer. Bor du længere væk end 50 km. så send med post eller fragtmand.
Transporten arrangeres af dig, vi anbefaler 3x34 hvis du ikke selv kan transporterer. Bor du længere væk end 50 km. så send med post/fragtmand.