Info om tilbud

Tilbud ubeset

Da vi altid ønsker at undgå unødige omkostninger, anbefaler vi at du benytter vores tilbudsformularer til at rekvirere tilbud, frem for at betale os for at komme ud til dig for at besigtige og opmåle emnerne. Vi tager betaling for at køre ud til dig.

Dette forudsætter selvfølgelig at du gør dig den ulejlighed at sætte dig ind i hvilke informationer vi behøver om det stykke arbejde du ønsker udført.

 

Info om emner

Det er vigtigt at du sætter dig ind i hvilke oplysninger vi skal have for at kunne give dig en pris. Nøjagtige oplysninger giver rigtige tilbud. Ud fra oplysninger om dine ønsker og om emnerne, udfærdiges skriftligt tilbud som fremsendes på e-mail.

 

Betingelser

Vi sender tilbuddet i pdf format vedhæftet en mail. I mailen er der et link til vores betingelser for aftaler om udførelse af arbejde.

 

Uforpligtende

Hvis du ikke ønsker at gøre brug af tilbuddet skal du ikke foretage dig noget.

 

Vær opmærksom på

At vores tilbud er specificerede ud fra de ydelser vi levere (job). Ydelser der ikke fremgår af tilbuddet er ikke inkluderet i prisen.

Transport

Har du ikke selv mulighed for at transportere emnerne, anbefaler vi 3×34.

Vi tilbyder ikke at arrangere transporten, men det er ofte til stor ulejlighed at du skal betale transporten når den ankommer til os.

Indlevering: Vi tilbyder at lægge ud for transporten til os. Vi betaler når vognmanden har afleveret emnerne til os, og skriver beløbet på vores regning til dig.

Aflevering. Emnerne udleveres til transportør arrangeret af dig, når vores regning er betalt.

Uanset hvem der transporterer dine emner  fra vores værksted, skal du være opmærksom på at vi betragter emnerne som afleveret til dig og kvalitets kontrolleret af dig, på vores værksted, og ikke på din adresse. Dette har betydning hvis du, af uransagelige årsager, ønsker at reklamere. I så fald besigtiger vi reklamationen på vores værksted. Vi henter og bringer ikke reklamationer uden beregning.

 

Sådan ser vores tilbud ud

Da vores tilbud er meget udspecificeret kan du her se et tilbud med kommentarer til de forskellige afsnit.
Tilbud pris
Tilbud specifikation