Færdigmelding og aflevering

Færdigmelding

På ordrebekræftelsen står datoen for hvornår vi tidligst forventer arbejdet færdigt, og for hvornår det senest er klar.

 

Mail

Vi sender en mail når emnerne står klar til afhentning.

 

Emballage

Pladeemner er ved afhentningen emballeret i skum & pap. Dørplader og kasser mv. er ikke emballeret, men vi hjælper gerne med at pakke dem direkte i bilen, så vi bruger så lidt emballage som muligt.

 

Kvalitetskontrol

Før pakningen har vores kontrol godkendt lakeringens kvalitet. Du er selvfølgelig velkommen til at kontrollere at lakeringen lever op til dine forventninger før du bringer dem hjem.

Betaling

Privat: Kontant inden emnerne udleveres.

Erhverv: Vi ser gerne, at betalingen foregår kontant inden emnerne udleveres. Ønskes anden betalingsform, skal dette aftales ved ordreafgivelsen.

Ved kontant betaling forstås betaling med dankort, kontanter, check eller bankoverførsel inden udlevering.

 

Aflevering

Har du ikke selv mulighed for at transportere emnerne, kan vi tilbyde, i samarbejde med MiniTrans at hente og bringe emnerne. Vi har konto hos MiniTrans, så vi lægger ud for betaling af transporten til os. Beløbet påføres regningen til dig.

 
Uanset hvem der transporterer dine emner til og fra vores værksted, skal du være opmærksom på at vi betragter emnerne som afleveret til dig og kvaltitetskontrolleret af dig, på vores værksted, og ikke på din adresse. Dette har betydning hvis du, af uransalige årsager, ønsker at reklamere. I så fald besigtiger vi reklamationen på vores værksted. Vi henter og bringer ikke reklamationer uden beregning.