Arne Jacobsen stole

Sprøjtemaling og lakering af Arne Jacobsen stole

AJ stole

Vi sprøjtemaler alle Arne Jacobsen originalmodeller, så som syveren og myren, samt alle andre lignende stole. Vi lever også andre ydelser i forbindelse med sprøjtemalingen.

Farver

Du kan vælge mellem flere tusind forskellige farver til dine Arne Jacobsen stole. Fritz Hansen bruger NCS farver. Vi kan oversætte alle FH farvekoder til NCS. Vi har ikke den originale maling, men de samme farver. Det betyder at du ikke kan stille en ny stol ved siden af en vi har sprøjtemalet, og forvente at der ikke er forskel. Du kan se NCS farve i menuen Farver.

Tilbud og priser

Der er ingen priser på vores hjemmeside. Vi vil helst give et skriftligt tilbud på maling af dine stole. Udfyld formularen her på siden for at få et tilbud. Få tips og information før du går i gang med projekt: Sprøjtemal Arne Jacobsen stole.

Info om lakering af Arne Jacobsen stole

Herunder finder du information om lakering af AJ stole.

Afmontering

Før stolene sprøjtemales skal benene afmonteres. Hvis ikke afmonteringen er specificeret på ordren, forventer vi at det er gjort inden indlevering til os. Hvis du har både 3107 “Syveren” og 3101 “Myren” så vær opmærksom på at benene ikke er ens. Sådan afmonterer du ben på Arne Jacobsen stole.

Lakeringens holdbarhed

Stolen er lavet af krydsfiner. Tykkelsen er 1 cm. og der er 9 lag finer. Når træ ældes svinder det, det bliver altså mindre modsat åreretningen. I en krydsfiner kan træet ikke blive mindre, da det er limet sammen i lag med modsat åreretning. I stedet dannes der en masse usynlige fine revner i træet. Når man sidder på en formbøjet træfiner stol, bøjer fineren sig op til 5 mm. Denne bevægelse åbner og lukker svindrevnerne. Når vi maler stolene med en meget slidstærk og hård maling vil disse revner hurtigt slå op igennem den ny maling. Vi anbefaler derfor ikke at lakerer stole der er fra før 1990. Selv på stole efter 1990 er der risiko for at træet har revner. Læs mere om finéerevner og lakrevner.

Dine Stole

Vi skriver dit kundenummer i bunden af stolene. Så er du sikker på at få dine egne stole igen.

Stole lakeret med klarlak

Hvis du har stole i bøgefiner, eller en anden træsort, skal du være opmærksom på at en farvet stol er mere sart, især når man stabler dem. Man ser hurtigere en skade i malingen, end i træet.

Polstrede stole

Stolene findes med tre typer polster. Fuldpolstret, sæderyg og sædepolster. Fritz Hansen polstrer de finerskaller der er finerfejl i. Fuldpolstrede stole kan ikke sprøjtemales, sædepolstrede stole kan.

Vi afmonterer det gamle polster. Hvis man ikke ønsker polster på igen skal klamphullerne spartles. Hvis man ønsker polster på igen er dette ikke nødvendigt.
Vær opmærksom på at benene ofte er monteret op gennem sædet på polstrede stole. Disse huller kan IKKE spartles, så det holder.

Læs mere om polstrede Arne Jacobsen stole her.

Transport

Efter lakering er det bedst at transporter stole uden ben på sædet af bilen med selen spændt om stolene.

Hynder mm.

Det kan være en meget god idé at beskytte den nye lak med en hynde. Det er en god måde at forhindre trykmærker og andre skader efter knapper og nitter.

Ydelser Arne Jacobsen stole

Sprøjtemaling

- Stolesæde
- Armlæn (små 3207)
- Armlæn (store 3208)
- Taburetsæde

Afmonter og monter

- Ben
- Ben med armlæn

Reparation af skader

- Spartling af finerskader

Fjern polster

- Sæde polster
- Sæde-ryg polster

Vask og rens

- Ben
- Ben med armlæn

Lever og monter

- Bendup
- Afstandsklods

Lever

- Bendup
- Afstandsklods
- Plastdæksel

Tid

Det tager 6 arbejdsdage at sprøjtemale stabelstole.

Dag 0: Indlevering
Dag 1: Klargør til grunding
Dag 2: Grundmaling
Dag 3: Mellemslib og færdigmal
Dag 4: Kvalitetskontrol og pak
Dag 5: Aflever

Få et tilbud på sprøjtemaling af Arne Jacobsen stole

Indtast oplysninger om navn mm.

Vælg om tilbuddet skal stiles til dig privat, en offentlig institution eller et firma.
Du kan vælge at skrive dit fornavn. Første bogstav skal være Versal (stort)
Du skal skrive dit efternavn. Første bogstav skal være Versal (stort)
Hvis tilbuddet stiles til et firma, så skriv firma navnet her.
Hvis tilbuddet stiles til en offentlig institution, så skriv institutionens navn her.
Gade- vejnavn og nummer mm. (Skrives sådan: Syntaksgade 17B, 1.th.)
Stednavn
Postnummer
Postnummer bynavn
Hvis adressen IKKE er i Danmark.
Her skriver du det telefonnummer du kan kontaktes på hvis vi har spørgsmål.
Du skal udfylde email, da vi sender tilbuddet hertil.
EAN nummer til elektronisk fakturering.
Identifikation af EAN nr. bruger. Person reference o.l.
Firma CVR Nummer.
Data der indtastes i formularer på www.luxlak.dk slettes efter 30 dage. Data i tilbud, ordre og fakturerede sager, ligger på lokal server hos LUXLAK. Kun medarbejdere med password har adgang. Data opbevares i 10 år, herefter slettes navn, tlf.nr. og mailadresse. Kundenummer og evt. postadresse bibeholdes, således at vi vedligeholder historik på postadresse, uanset hvem der bor der. Data videregives ikke til tredjemand, og anvendes ikke til markedsføring. Personer og virksomheder der modtager et tilbud eller ordre tildeles et kundenummer. Person data der relaterer sig til et kundenummer sendes eller slettes efter henvendelse fra kunden.

Farver og Lakker

Indtast oplysninger om den farve du ønsker :

Vælg den farve du gerne vil have emnerne malet med. Hvis du vælger "Aftales senere" får du et tilbud der IKKE tager højde for Farver med dårlig dækkraft, og selve farvens endelige literpris
Vælg den farve du gerne vil have emnerne malet med. RAL farvekort kan lånes hos nærmeste farvehandel.
Vælg den farve du gerne vil have emnerne malet med. NCS farvekort kan lånes hos nærmeste farvehandel.
Den "gamle" tokomponente syrehærdende maling er billigere end den ny vandbasserede. Den syrehærdende kan tåle rengøring med alle organiske opløsningsmidler, det kan den vandbasserede ikke.
Vælg den farve du gerne vil have reolerne malet med.
Vælg den farve du gerne vil have reolerne malet med.
Vælg den farve du gerne vil have emnerne malet med. (Fritz Hansens standard farver til AJ stole. Vores farve svarer til, men er ikke den originale maling.)
Vælg den farve du gerne vil have emnerne malet med.
Vælg den glans du gerne vil have malet med. Er du i tvivl så vælg den øverste standard, eller se mere i menuen "Farver" "Se glans". Jo højere værdi jo mere blank.
Montana standardglans for valgt farve.
Montana standardglans for valgt farve.
Montana standardglans for valgt farve.
Montana standardglans for valgt farve.
Vælg den glans du gerne vil have malet med. Følg linket herunder, hvis du vil se billeder af vores forskellige glansgrader.
Vælg den glans du gerne vil have malet med. Følg linket herunder, hvis du vil se billeder af vores forskellige glansgrader.

Indtast oplysninger om stole - Antal -Type - Årgang

I bunden af stolen sidder der en original FH label med oplysninger om stolen. Hvis stolen er fra før 1980 sidder labelen på plastic dækslet, hvis stolen er fra før 1978 står årstallet i plastic dækslet. Hvis stolen er fra før 1967 er der ingen plastic dæksel over bencenteret.
Kommentar

Indtast oplysninger om stolenes tilstand :

Vi bruger disse oplysninger til at bestemme hvor mange male behandlinger der er nødvendige for at opnå et tilfredsstillende resultat.
Vælg det der bedst beskriver hvordan dine stole ser ud nu.
Den gamle lak skal helt af for at lave et resultat som en ny stol. Når vi sliber lakken af sliber vi igennem træfíneren, især på kanterne. Vølg: Jeg ønsker stolene Sprøjtemalet.
Vælg det der bedst beskriver stolenes nuværende overflade.
Vælg det der bedst beskriver stolenes nuværende overflade. Nogle træsorter er helt glatte i overfladen, f.eks. bøg, birk og kirsebær. Andre træsorters åretegning har struktur, som f.eks. eg, ask og mahogni.
Vi har prøvet at fjerne polstret fra fuldpolstrede stole og male dem. Det er ektremt tidskrævende, så det er billigere at købe en ny stol. Fabrikken fuldpolstrer finér der ikke er egnet til at male.
Vælg dit ønske.
Hvis strukturen i overfladen skal bibeholdes, kan vi ikke spartle små og store skader, da spartlen også fjerner strukturen i overfladen.
Der er forskel i tidsforbruget alt efter hvor flot/slidt den gamle maling er.
Størst tilladte upload: 268.44MB

Indtast oplysninger om andre ydelser i forbindelse med malerarbejdet på stole :

Stolebenene skal afmonteres før vi maler stolen.
Hvis du har valgt at vi skal af- og påmontere ben, så skriv det antal ben her.
Hvis du har valgt at vi skal af- og påmontere ben, så skriv det antal ben her.
Hvis du har valgt at vi skal af- og påmontere ben, så skriv det antal ben her.
Hvis feks. der er brækket et større stykke af øverste lag finér. Almindeligt slid vælges beskives/vælges tidligere i denne formular.
Hvis der er sædepolster på stolene skal det fjernes før vi maler. Skriv antal her hvis du efterfølgende skal have polster på igen.
Hvis der er sædepolster på stolene skal det fjernes før vi maler. Skriv antal her hvis du efterfølgende IKKE skal have polster på igen, så skal vi jo male sædet flot, der hvor der har været polster.
Hvis der er polster på sæde og ryg inderside på stolene skal det fjernes før vi maler. Skriv antal her hvis du efterfølgende skal have polster på igen.
Hvis der er polster på sæde og ryg inderside på stolene skal det fjernes før vi maler. Skriv antal her hvis du efterfølgende IKKE skal have polster på igen, så skal vi jo male sædet flot, der hvor der har været polster.
Vi vasker bensættet med svamp og sæbevand. Det er begrænset hvor meget rust vi kan fjerne.
Vi vasker bensættet med svamp og sæbevand. Det er begrænset hvor meget rust vi kan fjerne.
Vi levere og montere nye originale bendupper. Skriv antallet af bendupper, ikke antallet af stole.
Vi levere og montere nye originale bendupper med filt. Skriv antallet af bendupper, ikke antallet af stole.
Vi levere og montere nye originale afstandsklodser under sædet. Afstandsklodser kan ikke monteres når bendup sidder på. Du skal derfor også have nye bendupper på. Skriv antallet af afstandsklodser, ikke antallet af stole.
Vi levere nye originale bendupper. DU monterer dem selv. Skriv antallet af bendupper, ikke antallet af stole.
Vi levere nye originale bendupper med filt. DU monterer dem selv. Skriv antallet af bendupper, ikke antallet af stole.
Vi levere nye originale afstandsklodser under sædet. Du monterer dem selv. Du kan ikke montere afstandsklods, når bendup sidder på. Du skal derfor også have nye bendupper på.
Vi levere ny original plastdæksel der dækker centeret på bensættet. (fra organg 1967 og frem)
Indtast antal der skal afdækkes.
Skriv antal ben samt hvilken farve benene skal have.

Indtast oplysninger om kørsel - transport

LUXLAK har til huse i Lynge Nordsjælland. Budkørsel længere end 50 km. er MEGET dyrt.
Transporten arrangeres af dig, vi anbefaler 3x34 hvis du ikke selv kan transporterer. Bor du længere væk end 50 km. så send med post eller fragtmand.
Transporten arrangeres af dig, vi anbefaler 3x34 hvis du ikke selv kan transporterer. Bor du længere væk end 50 km. så send med post/fragtmand.