Arne Jacobsen stole

Sprøjtemaling og lakering af Arne Jacobsen stole
Ønsker du blot et hurtigt prisoverslag, er du også velkommen til at skrive en mail til os på info@luxlak.dk eller ringe til os på tlf. (+45) 48 16 01 48.

AJ stole

Vi sprøjtemaler og udfører lakering af alle Arne Jacobsen originalmodeller, så som syveren og myren, samt alle andre lignende stole. Vi lever også andre ydelser i forbindelse med sprøjtemalingen.

Farver

Du kan vælge mellem flere tusind forskellige farver til dine Arne Jacobsen stole. Fritz Hansen bruger NCS farver. Vi kan oversætte alle FH farvekoder til NCS. Vi har ikke den originale maling, men de samme farver. Det betyder at du ikke kan stille en ny stol ved siden af en vi har sprøjtemalet, og forvente at der ikke er forskel. Du kan se NCS farve i menuen Farver.

Tilbud og priser

Der er ingen priser på vores hjemmeside. Vi vil helst give et skriftligt tilbud på maling af dine stole. Udfyld formularen her på siden for at få et tilbud. Få tips og information før du går i gang med projekt: Sprøjtemal Arne Jacobsen stole.

Info om lakering af Arne Jacobsen stole

Herunder finder du information om lakering af AJ stole.

Afmontering

Før stolene sprøjtemales skal benene afmonteres. Hvis ikke afmonteringen er specificeret på ordren, forventer vi at det er gjort inden indlevering til os. Hvis du har både 3107 “Syveren” og 3101 “Myren” så vær opmærksom på at benene ikke er ens. Sådan afmonterer du ben på Arne Jacobsen stole.

Lakeringens holdbarhed

Stolen er lavet af krydsfiner. Tykkelsen er 1 cm. og der er 9 lag finer. Når træ ældes svinder det, det bliver altså mindre modsat åreretningen. I en krydsfiner kan træet ikke blive mindre, da det er limet sammen i lag med modsat åreretning. I stedet dannes der en masse usynlige fine revner i træet. Når man sidder på en formbøjet træfiner stol, bøjer fineren sig op til 5 mm. Denne bevægelse åbner og lukker svindrevnerne. Når vi maler stolene med en meget slidstærk og hård maling vil disse revner hurtigt slå op igennem den ny maling. Vi anbefaler derfor ikke at lakerer stole der er fra før 1990. Selv på stole efter 1990 er der risiko for at træet har revner. Læs mere om finéerevner og lakrevner.

Dine Stole

Vi skriver dit kundenummer i bunden af stolene. Så er du sikker på at få dine egne stole igen.

Stole lakeret med klarlak

Hvis du har stole i bøgefiner, eller en anden træsort, skal du være opmærksom på at en farvet stol er mere sart, især når man stabler dem. Man ser hurtigere en skade i malingen, end i træet.

Polstrede stole

Stolene findes med tre typer polster. Fuldpolstret, sæderyg og sædepolster. Fritz Hansen polstrer de finerskaller der er finerfejl i. Fuldpolstrede stole kan ikke sprøjtemales, sædepolstrede stole kan.

Vi afmonterer det gamle polster. Hvis man ikke ønsker polster på igen skal klamphullerne spartles. Hvis man ønsker polster på igen er dette ikke nødvendigt.
Vær opmærksom på at benene ofte er monteret op gennem sædet på polstrede stole. Disse huller kan IKKE spartles, så det holder.

Læs mere om polstrede Arne Jacobsen stole her.

Transport

Efter lakering er det bedst at transporter stole uden ben på sædet af bilen med selen spændt om stolene.

Hynder mm.

Det kan være en meget god idé at beskytte den nye lak med en hynde. Det er en god måde at forhindre trykmærker og andre skader efter knapper og nitter.

Ydelser Arne Jacobsen stole

Sprøjtemaling

- Stolesæde
- Armlæn (små 3207)
- Armlæn (store 3208)
- Taburetsæde

Afmonter og monter

- Ben
- Ben med armlæn

Reparation af skader

- Spartling af finerskader

Fjern polster

- Sæde polster
- Sæde-ryg polster

Vask og rens

- Ben
- Ben med armlæn

Lever og monter

- Bendup
- Afstandsklods

Lever

- Bendup
- Afstandsklods
- Plastdæksel

Tid

Det tager 6 arbejdsdage at sprøjtemale stabelstole.

Dag 0: Indlevering
Dag 1: Klargør til grunding
Dag 2: Grundmaling
Dag 3: Mellemslib og færdigmal
Dag 4: Kvalitetskontrol og pak
Dag 5: Aflever

Få et tilbud på sprøjtemaling af Arne Jacobsen stole

Indtast oplysninger om navn mm.

Hvis tilbuddet stiles til et firma, så skriv firma navnet her.
Firma CVR Nummer.
Hvis tilbuddet stiles til en offentlig institution, så skriv institutionens navn her.
Du kan vælge at skrive dit fornavn. Første bogstav skal være Versal (stort)
Du skal skrive dit Efternavn. Første bogstav skal være Versal (stort)
Gade- vejnavn og nummer mm. (Skrives sådan: Syntaksgade 17B, 1.th.)
Stednavn
Postnummer
Postnummer bynavn
Hvis adressen IKKE er i Danmark.
Her skriver du det telefonnummer du kan kontaktes på hvis vi har spørgsmål.
Du skal udfylde email, da vi sender tilbuddet hertil.
EAN nummer til elektronisk fakturering.
Identifikation af EAN nr. bruger. Person reference o.l.
Data der indtastes i formularer på www.luxlak.dk slettes efter 30 dage. Data i tilbud, ordre og fakturerede sager, ligger på lokal server hos LUXLAK. Kun medarbejdere med password har adgang. Data opbevares i 10 år, herefter slettes navn, tlf.nr. og mailadresse. Kundenummer og evt. postadresse bibeholdes, således at vi vedligeholder historik på postadresse, uanset hvem der bor der. Data videregives ikke til tredjemand, og anvendes ikke til markedsføring. Personer og virksomheder der modtager et tilbud eller ordre tildeles et kundenummer. Person data der relaterer sig til et kundenummer sendes eller slettes efter henvendelse fra kunden.