Skabslåger mm.

Sprøjtemaling og lakering af skabslåger

Skabslåger og Køkkenlåger

Vi sprøjtemaler alle former for skabslåger og køkkenlåger. Vores ekspertise inden for sprøjtelakering af køkkenlåger sikrer, at dine låger får et perfekt resultat hver gang. Vi tilbyder også andre ydelser i forbindelse med sprøjtelakeringen, så du kan få præcis det udseende, du ønsker. Få tips og information før du går i gang med dit projekt: Sprøjtelakering af køkkenlåger og skabslåger.

Farver

Du kan vælge mellem flere tusind forskellige farver til dine skabslåger og køkkenlåger. Vi har alle NCS farver og de fleste RAL farver, så du kan finde den perfekte nuance til din lakering af køkkenlåger. Du kan se alle farverne i menuen Farver.

Tilbud og priser

Vi har ingen faste priser på vores hjemmeside, fordi vi mener, du ikke skal betale mere end nødvendigt for et stykke arbejde. Hos luxlak leverer vi flere forskellige kvaliteter, så vi kan leve op til dine forventninger. Vil du vide mere? Vi vil helst give dig et skriftligt tilbud på sprøjtelakering af dine køkkenlåger og skabslåger. Udfyld formularen Tilbudsformular låger, så sender vi dig et skriftligt tilbud.

Info om lakering af skabslåger og køkkenlåger

Herunder finder du information om lakering af skabslåger.

Afmontering

Før skabslågerne eller køkkenlågerne lakeres, skal al metal afmonteres. Hvis ikke afmonteringen er specificeret på ordren, forventer vi, at det er gjort inden indlevering til os.

Glasruder

Hvis der er glasruder i lågerne, anbefaler vi, at de pilles ud inden lakering. Hvis lågerne indleveres med glas i, bliver glasset afdækket inden lakering. Pris herfor fremgår af ordren. En afdækning er altid en dårligere løsning, da det ikke kan lade sig gøre at lave overgangen mellem lak og glas 100% perfekt.

Grebshuller og skruehuller

Huller bliver ikke lukket, medmindre vi får besked på at gøre det. De huller, der skal lukkes, skal mærkes med et stykke malertape. Prisen for lukning af huller fremgår af ordren. Store huller efter plastgreb, der er sat ind i lågen eller igennem lågen, anbefaler vi ikke at lukke med hverken træprop eller spartelmasse. De vil være synlige i overfladen inden der er gået 1 år.

Mærkning

På nyere låger er det ikke nødvendigt at mærke dem for at de kan monteres samme sted igen. Derimod er det vigtigt på gamle håndlavede snedkerlåger.

Lakering på 1 eller 2 sider

Normalt lakerer vi skabslåger og køkkenlåger på begge sider, men der er ikke noget til hinder for kun at lakere på én side. Når vi sprøjter en plade, vil sprøjtetågen trække rundt om pladen. Dette afsætter et tyndt lag sprøjtestøv. Det kan ses, og det mærkes som en ru overflade. For at undgå dette skal pladen afdækkes på bagsiden.

Overfladetype

Vær opmærksom på at vores priser variere alt efter hvilken overfladetype dine låger har. Se overfladetyper.

Ydelser Skabskåger mm.

Om du ønsker at forny dine skabslåger eller køkkenlåger, er vi parate til at hjælpe. Vi tilbyder alt inden for sprøjtemaling af skabslåger samt reparation af skader, afmontering og montering. Vores team sikrer, at dine låger får nyt liv med en perfekt finish.

Sprøjtemaling

- Skabslåger mm.
- Køkkenlåger mm.
- Skabskasser mm.

Afmonter og monter

- Greb
- Lås
- Hængsel

Adskil og samle

- Skuffekasse fra skuffefront

Afdæk

- Rude
- Spejl
- Skuffekasse
- Lågebagside
- Alukant (greb)

Luk (spartle)

- Grebshul
- Skruehul
- spånpladekant

Reparation af skader

- Spartling af finerskader
- Spartle slagskade

Fjern

- Klistermærker

Nummerér

- Låger mm.

Polér

- Låger mm.

Tid

Det tager 8 arbejdsdage at sprøjtemale skabslåger.

Dag 0: Indlevering
Dag 1: Klargør til grunding
Dag 2: Grundmaling bagside
Dag 3: Grundmaling forside
Dag 4: Mellemslib
Dag 4: Færdigmal bagside
Dag 5: Færdigmal forside
Dag 6: Kvalitetskontrol og pak
Dag 7: Aflever

Konkurrence pris på låger

Hvor billigt kan en skabslåge males

Hvis man køber en liter vandbaseret maling hos farvehandleren og fordeler den jævnt ud over overfladen på lågen, så bliver det ikke billigere! Men lever resultatet op til kvalitetskravet?

Hvis maleren sprøjter en gang maling direkte på overfladen, kan det ikke gøres billigere, men lever resultatet op til dine forventninger?

Hos os får du altid en oversigt over, hvilke behandlinger der udføres, og hvilke behandlinger der IKKE udføres, når du får et tilbud. Det er vores oplæg til en dialog om kvaliteten ved sprøjtemaling af skabslåger og køkkenlåger.

Konkurrencepriser på maling af skabslåger

Denne pris kan kun vælges på låger, der betegnes som brugte/slidte, ikke på nye låger eller på sprøjtemalede låger, der er som nye.

For at matche konkurrenternes priser må vi også justere kvaliteten på lakering af skabslåger.

Sådan gør vi:

1. Vi hæftesliber den oprindelige overfladebehandling, så vores maling sidder fast. Større skader spartles en gang.

2. Vi påsprøjter en fyldig grundmaling på én eller begge sider.

3. Vi påsprøjter en fyldig toplak i den valgte farve, på én eller begge sider.

4. Efter tørring natten over, er lågerne klar til levering.

Resultat: Overfladen står ensfarvet. Struktur i den “gamle” overflade vil være synlig. Der kan forekomme pore huller i overfladen.

Vores normale kvalitetspris

Du kan selvfølgelig altid vælge vores standardkvalitet på sprøjtelakering af skabslåger og køkkenlåger.

Så gør vi sådan:

1. Vi spartler småskader mv. før vi sliber den eksisterende overfladebehandling ned i nødvendigt omfang. Er der struktur fra pensel/rulle, slibes det helt glat. Er der stuktur i træets overflade, fuldspartles denne, så overfladen bliver helt glat.

2. Vi påsprøjter en fyldig grundmaling, på én eller begge sider.

3. Når grundmalingen er tør, gennemgår vi overfladen, og sætter småskader ud med spartel. Herefter slibes grundmalingen helt glat med fint sandpapir.

4. Vi påsprøjter en fyldig toplak i den valgte farve, på én eller begge sider.

5. Efter tørring natten over, udfører vi en kvalitetskontrol af overfladen, for at sikrer os at der ikke er småfejl. Herefter er lågerne klar til levering.

Resultat: Overfladen står helt glat og ensfarvet.

Få et tilbud på sprøjtemaling af skabslåger

Indtast oplysninger om navn mm.

Vælg om tilbuddet skal stiles til dig privat, en offentlig institution eller et firma.
Hvis tilbuddet stiles til et firma, så skriv firma navnet her.
Firma CVR Nummer.
Hvis tilbuddet stiles til en offentlig institution, så skriv institutionens navn her.
Du kan vælge at skrive dit fornavn. Første bogstav skal være Versal (stort)
Du skal skrive dit Efternavn. Første bogstav skal være Versal (stort)
Gade- vejnavn og nummer mm. (Skrives sådan: Syntaksgade 17B, 1.th.)
Stednavn
Postnummer
Postnummer bynavn
Hvis adressen IKKE er i Danmark.
Her skriver du det telefonnummer du kan kontaktes på hvis vi har spørgsmål.
Du skal udfylde email, da vi sender tilbuddet hertil.
EAN nummer til elektronisk fakturering.
Identifikation af EAN nr. bruger. Person reference o.l.
Data der indtastes i formularer på www.luxlak.dk slettes efter 30 dage. Data i tilbud, ordre og fakturerede sager, ligger på lokal server hos LUXLAK. Kun medarbejdere med password har adgang. Data opbevares i 10 år, herefter slettes navn, tlf.nr. og mailadresse. Kundenummer og evt. postadresse bibeholdes, således at vi vedligeholder historik på postadresse, uanset hvem der bor der. Data videregives ikke til tredjemand, og anvendes ikke til markedsføring. Personer og virksomheder der modtager et tilbud eller ordre tildeles et kundenummer. Person data der relaterer sig til et kundenummer sendes eller slettes efter henvendelse fra kunden.