Montana Reoler mm.

Sprøjtemaling og lakering af Montana reoler og andre reolsystemer

Montana reoler mm.

Sprøjtemaling af montana reoler, og andre lignende reolsystemer mm. er et af vore specialer. Vi lever også andre ydelser i forbindelse med sprøjtemalingen.

Farver

Du kan vælge mellem flere tusind forskellige farver til dine reoler. Vi har alle NCS og RAL farver. Se menuen Farver. LUX LAK har alle de originale Montana farver. Udgåede farver kan også leveres. Se alle Montana farverne på hjemmesiden: http://www.montana.dk

Tilbud og priser

Der er ingen priser på vores hjemmeside.
Få et skriftligt tilbud på maling af reolerne.
Gå til Tilbudsformular Montana reoler. Få tips og information før du går i gang med projekt: Sprøjtemal Reoler.

Info om lakering af reoler

Vi har indgået en aftale med Montana på fyn, om at omlakerer brugte reoler med den originale maling. Oprindeligt benyttede Montana tokomponent syrehærdende maling i produktionen, men i 2008 investerede fabrikken i et nyt maleanlæg, og gik over til at benytte en vandbasseret maling, for at skåne miljøet mod de organiske opløsningsmidler i den syrehærdende maling. Vi benytter som standard syrehærdende maling, men vi kan også tilbyde at sprøjte med den vandbasserede maling.

Afmontering

Før reolerne behandles, skal al metal afmonteres. Hvis ikke afmonteringen er specificeret på ordren, forventer vi at det er gjort inden indlevering til os.

Glasruder

Hvis der er glasruder i reolerne anbefaler vi at de pilles ud inden lakering. Hvis lågerne indleveres med glas i bliver glasset afdækket inden lakering. Pris herfor fremgår af ordren. En afdækning er altid en dårligere løsning, da det ikke kan lade sige gøre at lave overgangen mellem lak og glas 100% perfekt.

Grebshuller og skruehuller

Huller bliver ikke lukket med mindre vi får besked på at gøre det. De huller der skal lukkes skal mærkes med et stykke malertape. Prisen for lukning af huller fremgår af ordren. Vi skelner mellem grebshuller (gennemgående) og skruehuller.

Lakering på 1 eller 2 sider

Normalt lakerer vi reolkasser på forsiden. Her mener vi alt det der kan ses når kassen hænger på vægen. Låger hylder mv. lakerer vi på begge sider, men der er ikke noget til hinder for kun at lakere på én side.

Når vi sprøjter en plade vil sprøjtetågen trække rundt om pladen. Dette afsætter et tyndt lag sprøjtestøv. Det kan ses, og det mærkes som en ru overflade. For at undgå dette skal pladen afdækkes på bagsiden.

Overfladetype

Vær opmærksom på at vores priser variere alt efter hvilken overfladetype dine reoler har. Se overfladetyper.

Malede overflader

De fleste reoler vi sprøjtemaler er i forvejen malede. For at holde prisen i et acceptabelt niveau i forhold til at købe nye reoler, sætte vi altid slidtagen til at være “som ny”. Vi matsliber den eksisterende maling med fint sandpapir, synlige småhakker og ridser spartles, og til sidst påføre ny maling. Større skader bliver hermed ikke helt usynlige. Hvis de skal være det skal de grundes og mellemslibes, og hvis hele reolen skal det bliver det ofte lige så dyrt at male den gamle som at købe en ny.

Træ overflader

Vi maler en del Mistra reoler der er finnéret med bøgefinér. Det er ikke helt uproblematisk. Ofte er der små usynlige revner og sprækker i træet. Når vi så sprøjter maling på vil malingen ikke flyde sammen henover disse revner, på grund af overfladespændingen i væsken (malingen). Hvis man ikke “kan leve med det” er vi nødt til at spartle renerne efter at vi har sprøjtet første gang, mellemslibe og sprøjte en gang mere. Hvis hele reolen skal have denne tyr er det billigere at købe en ny. Alternativt kan vi nøjes med at gøre det på topplade, den der ses mest.

Ydelser Montana reoler

Sprøjtemaling

- Reolkasser
- Reoldele

Afmonter og monter

- Låger
- Skuffer
- Hylder
- Ben

Adksil og samle

- Skuffefront fra skuffekasse

Reparation af skader

- Spartling af skader i pladen

Lever og monter

- Nye Originale greb
- Nye Original ophæng

Lever

- Nye Originale greb
- Nye Originale ophæng

Tid

Det tager 6 arbejdsdage at sprøjtemale Montana reoler og dele.

Dag 0: Indlevering
Dag 1: Klargør til grunding
Dag 2: Matslibning
Dag 3: Færdigmal
Dag 4: Kvalitetskontrol og pak
Dag 5: Aflever

Få et tilbud på sprøjtemaling af Montana reoler

Indtast oplysninger om navn mm.

Vælg om tilbuddet skal stiles til dig privat, en offentlig institution eller et firma.
Hvis tilbuddet stiles til et firma, så skriv firma navnet her.
Firma CVR Nummer.
Hvis tilbuddet stiles til en offentlig institution, så skriv institutionens navn her.
Du kan vælge at skrive dit fornavn. Første bogstav skal være Versal (stort)
Du skal skrive dit Efternavn. Første bogstav skal være Versal (stort)
Gade- vejnavn og nummer mm. (Skrives sådan: Syntaksgade 17B, 1.th.)
Stednavn
Postnummer
Postnummer bynavn
Hvis adressen IKKE er i Danmark.
Her skriver du det telefonnummer du kan kontaktes på hvis vi har spørgsmål.
Du skal udfylde email, da vi sender tilbuddet hertil.
EAN nummer til elektronisk fakturering.
Identifikation af EAN nr. bruger. Person reference o.l.
Data der indtastes i formularer på www.luxlak.dk slettes efter 30 dage. Data i tilbud, ordre og fakturerede sager, ligger på lokal server hos LUXLAK. Kun medarbejdere med password har adgang. Data opbevares i 10 år, herefter slettes navn, tlf.nr. og mailadresse. Kundenummer og evt. postadresse bibeholdes, således at vi vedligeholder historik på postadresse, uanset hvem der bor der. Data videregives ikke til tredjemand, og anvendes ikke til markedsføring. Personer og virksomheder der modtager et tilbud eller ordre tildeles et kundenummer. Person data der relaterer sig til et kundenummer sendes eller slettes efter henvendelse fra kunden.