Døre

Sprøjtemaling og lakering af døre

Døre

Vi maler indvendige døre, men kun med sprøjte samt lakering af døre. Vi levere også andre ydelser i forbindelse med sprøjtemalingen. Få tips og information før du går i gang med projekt: Sprøjtemal døre

Farver

Du kan vælge mellem flere tusind forskellige farver til dine døre. Vi har alle NCS farver, og de fleste RAL farver. Du kan se alle farverne i menuen Farver.

Tilbud og priser

Der er ingen priser på vores hjemmeside. Hvorfor give mere end højst nødvendigt for et stykke arbejde? Hos luxlak leverer vi flere forskellige kvaliteter, for at kunne leve op til kundernes forventninger. Se mere her: Konkurrence pris på døre. Vi vil helst give et skriftligt tilbud på maling af dine døre. Få tilsendt skriftligt tilbud. Udfyld formularen Tilbudsformular døre.

Info om lakering af døre

Herunder finder du information om lakering af døre.

Afmontering

Før dørene lakeres, skal greb og nøgleblik afmonteres. Vi anbefaler, at dette gøres inden indlevering. Det er ikke nemt at transportere nylakerede døre med greb på.

Glasruder

Hvis der er glasruder i dørene, anbefaler vi, at de pilles ud inden lakering. Hvis dørene indleveres med glas i, bliver glasset afdækket inden lakering. Pris herfor fremgår af ordren. En afdækning er altid en dårligere løsning, da det ikke kan lade sige gøre at lave overgangen mellem lak og glas 100% perfekt.

Skruehuller

Huller bliver ikke lukket, med mindre vi får besked på at gøre det. De huller, der skal lukkes, skal mærkes med et stykke malertape. Prisen for lukning af huller fremgår af ordren.

Nøglehuller

Huller efter greb og nøglehuller anbefaler vi ikke at lukke med spartelmasse. Få en snedker til at sætte en træprop i hullet.

Hængsler og lås

Hvis man ønsker at få lakeret hængsler og lås, kan disse blive siddende på døren. Prisen for lakering af hængsler og lås fremgår af ordren. Ulempen ved at lade dem sidde er, at de ikke senere kan pilles af uden at beskadige lakeringen. Man kan også indlevere afmonterede hængsler (løse) og låse til lakering. Vær opmærksom på, at et afmonteret hængsel skal monteres samme sted på samme dør, da de kan være “justerde” i sin tid, da snedkeren monterede døren i karmen.

Mærkning

Det er vigtigt, at det er den samme dør, der kommer i samme dørhul. Derfor skal dørene mærkes. Mærk dem med spritmarker eller lignende i top eller bund. Vi skruer et beslag på top og bund, når vi maler dørene, så de kan dreje rundt. Så kan vi lakerer begge sider i en arbejdsgang.

Overfladetype

Vær opmærksom på at vores priser varierer alt efter, hvilken overfladetype dine døre har. Se overfladetyper.

Ydelser døre

Sprøjtemaling

- Parcelhusdør
- Branddør m/gummilister
- Dør højere en 220 cm.
- Gl. afsyrede døre

Afmonter og monter

- Dørgreb & Låseblik
- Lås
- Hængsel
- Dørstop
- Sparkeplade

Reparation af skader

- Spartling af finerskader
- Isæt ny bundstykke
- Spartle slagskade

Afdæk

- Rude(r)
- Spejl
- Sparkeplade

Luk

- Skruehul

Tid

Det tager 6 arbejdsdage at sprøjtemale parcelhusdøre.

Dag 0: Indlevering
Dag 1: Klargør til grunding
Dag 2: Grundmaling
Dag 3: Mellemslib og færdigmal
Dag 4: Kvalitetskontrol og pak
Dag 5: Aflever

Konkurrence pris på døre

Hvor billigt kan en dør males

Hvis man gør det selv, og køber en liter vandbasseret maling hos farvehandleren, og fordeler den jævnt ud over overfladen på døren, så bliver det ikke billigere! Men lever resultatet op til kvalitetskravet?

Vi kan matslibe overfladen, og sprøjtemale den direkte med maling. Resultatet bliver rigtig godt hvis døren er ny og sprøjtemalet, men er den brugt og slidt, vil de skader overfladen har stadig være synlige. Endnu dårligere resultat opnås hvis det er en gammel dør finéret med egetræ.

Hos os får du altid en oversigt over hvilke behandlinger der udføres, og hvilke behandlinger der IKKE udføres når du får et tilbud. Det er vores oplæg til en dialog om kvaliteten.

Konkurrence pris

Denne pris kan kun vælges på døre der betegnes som brugt/slidt. Ikke på nye døre, eller på sprøjtemalede døre der er som nye.
For at gøre dette må vi også justere kvaliteten, så den bliver den samme som vores konkurrenter.

Sådan gør vi:

1. Monterer beslag i top og bund så døren kan dreje rundt og blive malet på begge sider samtidig.

2. Vi hæftesliber den oprindelige overfladebehandling, så vores maling sidder fast. Større skader spartles en gang.

3. Vi påsprøjter en fyldig grundmaling.

4 Vi påsprøjter en fyldig toplak i den valgte farve.

5. Efter tørring natten over, afmonteres beslag, og døren er klar til levering.

Resultat: Overfladen står ensfarvet. Struktur i den “gamle” overflade vil være synlig. Der kan forekomme pore huller i overfladen.

Vores normale kvalitets pris

Du kan selvfølgelig altid vælge vores standard kvalitet.

Så gør vi sådan:

1. Monterer beslag i top og bund så døren kan dreje rundt og blive malet på begge sider samtidig.

2. Vi spartler småskader mv. før vi sliber den eksisterende overfladebehandling ned i nødvendigt omfang. Er der struktur fra pensel/rulle, slibes det helt glat. Er der stuktur i træets overflade, fuldspartles denne, så overfladen bliver helt glat.

3. Vi påsprøjter en fyldig grundmaling.

4. Når grundmalingen er tør, gennemgår vi overfladen, og sætter småskader ud med spartel. Herefter slibes grundmalingen helt glat med fint sandpapir.

5. Vi påsprøjter en fyldig toplak i den valgte farve.

6. Efter tørring natten over, udfører vi en kvalitetskontrol af overfladen, for at sikrer os at der ikke er småfejl. Herefter afmonteres beslag, og døren er klar til levering.

Resultat: Overfladen står helt glat og ensfarvet.

Få et tilbud på sprøjtemaling af døre

Indtast oplysninger om navn mm.

Vælg om tilbuddet skal stiles til dig privat, en offentlig institution eller et firma.
Hvis tilbuddet stiles til et firma, så skriv firma navnet her.
Firma CVR Nummer.
Hvis tilbuddet stiles til en offentlig institution, så skriv institutionens navn her.
Du kan vælge at skrive dit fornavn. Første bogstav skal være Versal (stort)
Du skal skrive dit Efternavn. Første bogstav skal være Versal (stort)
Gade- vejnavn og nummer mm. (Skrives sådan: Syntaksgade 17B, 1.th.)
Stednavn
Postnummer
Postnummer bynavn
Hvis adressen IKKE er i Danmark.
Her skriver du det telefonnummer du kan kontaktes på hvis vi har spørgsmål.
Du skal udfylde email, da vi sender tilbuddet hertil.
EAN nummer til elektronisk fakturering.
Identifikation af EAN nr. bruger. Person reference o.l.
Data der indtastes i formularer på www.luxlak.dk slettes efter 30 dage. Data i tilbud, ordre og fakturerede sager, ligger på lokal server hos LUXLAK. Kun medarbejdere med password har adgang. Data opbevares i 10 år, herefter slettes navn, tlf.nr. og mailadresse. Kundenummer og evt. postadresse bibeholdes, således at vi vedligeholder historik på postadresse, uanset hvem der bor der. Data videregives ikke til tredjemand, og anvendes ikke til markedsføring. Personer og virksomheder der modtager et tilbud eller ordre tildeles et kundenummer. Person data der relaterer sig til et kundenummer sendes eller slettes efter henvendelse fra kunden.