Lak maling

Håndværket

Lak maling

Produktkvalitet på lak maling

Lak maling leveres i et utal af kvaliteter, til mange forskellige priser.

Vi har valgt at benytte en tokomponent opløsningsmiddelbasseret produktserie fra firmaet Becker Acroma, som vores standard. Både maling og klarlak udmærker sig med en god slidstyrke der lever op til de fleste krav indenfor overfladebehandling af møbler og inventar. Derudover udmærker produktet sig med en lav pris.

Til dem som ønsker noget ekstra har vi valgt en tolags produktserie fra firmaet Zweihorn. Også en tokomponent maling og lak der er opløsningsmiddelbasseret. Serien er på Polyurethan basis, og minder meget om den type maling man benytter til biler. Fordelen er en lidt hårdere overflade, og at klarlakken kan benytes som coating på de farvede malinger. Til gengæld er produktserien noget dyrere end den syrehærdende.

Disse malinger og lakker benyttes af mange producenter af køkkener, døre og møbler.

Montana

Vi har igennem en del år haft et godt samarbejde med reolproducenten Montana. Vi kan derfor tilbyde at overfladebehandle med fabrikkens originale produkter. Ind til 2008 et syrehærdende tokomponent produkt af høj kvalitet. Montana har siden 2008 overfladebehandlet reoldelene med en nyudviklet vandbasseret maling. Den nuværende farvepallet leveres kun i det nye vandbasserede produkt.

Steinway flygeler

De berømte flygeler er malet med styrenhærdende lakker. Disse lakker er ekstremt slidstærke ligesom epoxylakker. De kan ridses, men er væsentlig mere modtandsdygtige overfor ridser end de produkter vi benytter. Køkkenfirmaer som Alno og Buffi, levere højglanslakerede fronter i denne kvalitet. For at kunne påføre denne type produkter kræver det store investringer i specielt sprøjteudstyr og miljø. Vi har vurderet at disse investeringer ikke kan forrentes med det kundegrundlag vi har.